søndag 31. desember 2006

Godt nytt år!

Vil ønske alle et riktig godt nytt år! I Hemsedal har det endelig kommet snø, så nå er vi fornøyde. Etter en høst med grønne jorder, er det endelig hvitt ute og minusgrader!!!



fredag 29. desember 2006

Bakstykke på sommertoppen.


Dette er gøy! Ble ferdig med ryggen, og er foreløpig veldig fornøyd. Strikker den i en lys naturhvit farge. Størrelsen ser bra ut den også, enda jeg har brukt kun litt over to nøster. I følge mønsteret skal set gå ca 300 g silkegarn.


Noen av årets julegaver...




Aller først julegaven til meg selv... Har endelig tatt meg den luksus det er å strikke noe i Noro Silk Garden:) Til dette skjerfet gikk det faktisk med 250 g, men det ble så lekkert!! Mønsteret er Cowslip fra Jane Ellisons bok Naturally Noro.











Fantastisk deilige votter strikket i Nanuk fra Du Store Alpakka. Raske å strikke på pinne nr 6. Vottene får en litt rufsete overflate, og kan minne litt om votter som er tovet, men disse er enda mykere.















Disse sokkene er strikket i Opal på pinne 2,5. jeg liker så godt at sokkene ikke blir så tjukke, da kan man liksom bruke dem som hverdagssokker, i tillegg er det jo en morsom fargekombinasjon.




Må tilslutt vist fram den nye mobilsokken min, til en eldre modell Nokia (men supertrofast!!)





Mønsteret fant jeg hos Garnstudio.












torsdag 28. desember 2006

Sommertopp!


Det blir lysere dager, ikke sant? Har tenkt på at det hadde vært fint med en egneprodusert sommertopp, og i går begynte jeg... Har valgt et mønster fra Hp med nedslippsmasker. Strikker den i Zeta silkegarn på pinne 5. Garnet er deilig å strikke med, men jeg er litt redd for at det kan bli litt "tungt"...

tirsdag 26. desember 2006

Jul


Nå har jeg også lyst til å ha min egen blogg! Her vil det hovedsaklig handle om strikking, som er min store lidenskap.

Sammen med en venninne har jeg startet en garnbutikk på nettet, i tillegg har vi et lite utsalg i Hemsedal. Besøk gjerne siden vår: www.strikkeglede.no


Julefreden senker seg i Hemsedal, og akkurat nå er det mye tid til å strikke. I dag begynte jeg på et skjerf jeg har strikket mange av før. Det er strikket i Kidopale og mønsteret er havskum.