søndag 20. mai 2007

Kjole i Faerytale

Det har vært stille her en stund, men jeg strikker fremdeles! Problemet nå er at det er tusen ting som frister på en gang... I dag har jeg gjort ferdig to små prosjekt, en "djevlelue" (fryktelig navn!!) til lille Gina.



...og "kremt" - enda et par babytøfler...





Men hovedprosjektet om dagen er kjolen fra Du Store Alpakka. Den strikkes i Faerytale, og på pinne 5 akkurat nå. Jeg tror den blir lekker, gøy med litt anderledes plagg!





Her er to andre prosjekt som vokser veeeldig sakte for tiden.



Vesten i Mirasol har bare bakstykket igjen, i tillegg til litt kanting. Litt varm nå likevel, så det haster jo ikke. Ble plutselig litt lei av den...



Og så et lite forsøk på en babyjakke i Opal tilslutt. Her er jeg ikke enig med meg selv, og foreløpig ser jeg bare litt på den en gang i blant. Men en vakker dag...





Det tror jeg var alt for nå! Ha en fin søndag:)

lørdag 12. mai 2007

Flere småprosjekter...

Er inne i en periode nå der bare småprosjekter frister... Etter dille med babytøfler, har det atter en gang blitt nye kjøkkenkluter. Denne gangen i beige og off-white cotmondo. Perfekt bomulsgarn til klutene, tåler maskinvask på 60 grader. Det ligger et par venninne-bursdager foran oss nå, så kanskje får de nytt hjem? Må bare si at disse klutene er de beste kjøkkenklutene jeg har, og i tillegg er de fiiine:)



Men nå skal Mirasol-vesten til pers!! Har bare litt "småtteri" igjen...


Og så er jeg klar for denne!!

tirsdag 8. mai 2007

Enda flere babytøfler...

Ja, da jeg har visst fått dilla... Her kommer to nye par, og alpakkalageret minsker sakte men sikkert;)




søndag 6. mai 2007

Babytøfler

Begynte på dette paret med babytøfler str 0-3 mnd i går kveld, og er i gang med mitt andre nå:) Bruker opp rester av alpakkaen min. Det går ikke mer enn ca 25 g pr par! De blir så utrolig søte. Så de første gang hos Bente B, hun lager så mye lekkert. Oppskriften er fra Dansk Mohair. Det blir nok flere, ja!


God søndag til alle som er innom!

fredag 4. mai 2007

Bæææ

Fant disse morsomme tøflene i et babyhefte av Lene Holme Samsøe, og falt pladask! Her i Hallingdal er det tid for lamming, og disse skulle passe bra på denne årstiden:)



Garn: Løve Cosy

Pinne: 5

Str: 2-3 år

Mønster kan du kjøpe her.

tirsdag 1. mai 2007

Maskerader 2




Du Store Alpakka kommer nå med et nytt Maskerader 2. Dette heftet inneholder sommerlige og lette plagg til bruk på lune sommerkvelder. Heftet inneholder masse flott, så gled dere!!

Modellene er i hovedsak strikket i Babysilk og Faerytail.










Her kommer en liten smakebit:)










Dere finner heftet her.

Fargekurs

I helgen var jeg på fargekurs i regi av Du Store Alpakka. Kurset ble arrangert i lokalet deres på Hadeland. Kari Hestnes er et fyrverkeri av en foredragsholder, og vi lærte mye om varmtonede og kaldtonede farger. Når man driver en garnbutikk er det viktig å kunne gi råd til kunder om hvilke toner garnet fins i, og evt hva de kler. Det var en intens og spennende helg, og nettene ble tilbragt på Gjestfriheten. Et herlig pensjonat som i allefall ga meg sørlandsfølelse, der det lå helt nede ved Randsfjorden. Vertskapet hadde hver sine "diller", henholdsvis solsikker og elg, og det bar pensjonatet preg av:)