søndag 30. mai 2010

Hjertebarnet vårt

I 2006 gjorde Mona og jeg drøm til virkelighet, og startet opp Strikkeglede. En liten garnbutikk som skulle forsyne oss og noen av våre strikkevenner med garn. Vi begynte i kjellerleiligheten til Mona, men etterhvert fikk vi oss et lager på Bygdaheimen i Hemsedal.

Målet vårt var å opprette en nettbutikk, og ha et lite lager med varer. Ganske raskt innså vi ( til vår store glede) at vi var nødt til å ha butikken åpen i Hemsedal også. Hos oss er det lov å komme for å bli inspirert og inspirere. Noe av det morsomste vi vet, er når kunder tar med ting de har laget i butikken. Strikkefellesskapet er like viktig som handelen! Vi har en svært "eksklusiv" åpningstid, onsdager fra kl. 18 - 19. Disiplinerte hallinger, vestlendinger og hyttefolk i dalen kommer trofast hver onsdag! Vi er ellers veldig fleksible om du ringer oss!

I dag selger vi garn til hele Norge, med noen kunder i Norden og Usa, og storkoser oss med hjertebarnet vårt. Foreløpig jobber vi ved siden av, men kanskje en dag???

En god strikkevenninne tok med seg fotoapparatet en dag, og her  kan dere se noen bilder fra hulen vår! Ta deg gjerne en tur oss om du er i nærheten, eller besøk oss på hjemmesiden vår.

 Foto: Kristin Å. Rygg

Foto: Kristin Å. Rygg

 Foto: Kristin Å. Rygg

 Foto: Kristin Å. Rygg

3 kommentarer:

Daria sa...

det sr kjempe koslig ut til dere er jeg i nabolaget en gang¨så stikker jeg garantert innom dere:)

Linda sa...

Så gøy:-) Er jeg i Hemsedal en onsdagskveld skal jeg ta turen innom:-)

månestråle sa...

For en flott butikk:-)
Skulle gjerne besøkt dere.
God helg:-)