søndag 4. november 2007

KAUNI!!!


I sommer var Mona og jeg på en spennende garnmesse i Vejle i Danmark. Der koste vi oss lenge og vel blant garn, knapper og spennende mønstre. Vi valgt oss to nye garnleverandører til garnbutiken vår; http://www.strikkeglede.no/Den ene var garnet Kauni fra Danmark. Vi falt for det flerfargete garnet, og mange har fristet med nydelige produkter på bloggene sine. Kauni er 100% ull, til en svært overkommelig pris:)


Det har vært travle tider i høst med jobb i tillegg til messer vi har deltatt på, og strikkingen har kommet litt i bakgrunn... Men når jeg fant dette på Amylin sin blogg, måtte jeg bare!!


Merkelig at slike nøster kan inneholde så mye nydelige fargesjatteringer...

....Og ja, de to nøstene er begge regnbuefargen til Kauni, bare nøstet opp i motsatt retning.


Jeg brukte et nøste til mitt sjal. Nøstet var på 150 g, og sjalet ble ca 2m bredt og 1 m høyt.Mønsteret er hentet fra Garnstudio.

Vår andre fristelse fra Danmarksturen var Morbærsilken. Rett og slett det mykeste og lekreste garnet jeg har sett på lenge! Foreløpig bare lurer jeg på hva jeg skal lage...
3 kommentarer:

Anonym sa...

Ååå, nå fikk jeg skikkelig lyst på kauni...og mer silke...og mer garn...og ...nei søren jeg skal slanke...*sukk*

Torunn Skjærstad Moen sa...

Det ble et nydelig sjal, med hilsen fra asterix.

Anonym sa...

Vakkert sjal, visste ikke at Garnstudio hadde så flott oppskrift på sjal, har litt med hvordan de presenterer det tror jeg. Iallefall var ditt veldig pent.