lørdag 14. juni 2008

Kjole til en ny liten verdensborger

Endelig kommer det en oppdatering!

Jeg strikker litt, men det har skjedd så mye i det siste!!! Vi har kjøpt oss hus. Et sjarmerende hus fra 1965 på nydelig tomt, og med masse å gjøre i... Går mye tid til grubling på hvordan vi vil ha det, og praktisk arbeid som riving av kjøkken osv... I tillegg er leiligheten solgt i denne perioden! 1. august er siste dag i leiligheten, så det blir en travel sommer:). Vi får se om det kan komme litt bilder etterhvert.

Midt i alt dette har en god venninne fått en liten Christine! Hun ble født 12. juni, men jeg har allerede klar en liten kjole. Det var så gøy å strikke litt "dill" igjen. Kjolen er strikket i Lerke fra Dalegarn - og det var i grunn en positiv opplevelse!


Mønster: Dale Strikkedesign til Baby nr 197

Garn: Lerke fra Dale

Pinne: 3,5

8 kommentarer:

STRIKKEMOR(O) sa...

Nydeleg kjole! Eg har sett den utstilt i ein garnbutikk, då i lyserosa. Eg strikkar også i Lerke for tida. Eit herleg garn. Ha ei fin helg!

Bente sa...

Å neimen, har du sett noe så nydelig! Heldige Christine og mammaen hennes. Og gratulerer med hus, da! Kjempestas!

Anonym sa...

Nusselig kjole du har strikka.Gratulerer med eget hus!

Hage og Foto entusiast sa...

Så utrolig nyyyyyyyyyyyydelig kjole. Helt underbar. Likte designet på den, og mønsteret. Skal jammen prøve meg på Lerke garn. Det har jeg ikke strikket i før.

strikkedilla sa...

Så flott kjole. Har sett på den noen ganger nå. Så kanskje jeg strikker dennne jeg og. Flottere ferdig enn i heftet.
Ha en fin strikkehelg

Anonym sa...

Hei Kjolen passet veldig godt til Christine, og vi har brukt den mange ganger. Sokkene på bildet over er brukt enda mer. Tusen takk fra Christine og mamma'n hennes

Elin H. sa...

ahhh....så nydelig!! :) Utrolig søtt.

mono sa...

Så søt! =)